Spring til indhold
Luk
 
 

I nærheden...
The Florida Project
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Andre Film Orig. vers. med danske undertekster. I løbet af en sommer i Orlando, Florida følger vi seksårige Moonee (Brooklyn Prince) og hendes unge rebelske mor Halley (Bria Vinaite).
De bor på The Magic Castle, et motorvejsmotel på grænsen til "The Most Magical Place on Earth" - Disney World. Trods hendes barske omgivelser finder den kække Moonee med sit sprudlende humør det ikke svært at gøre hver dag til en ekstraordinær oplevelse. Motelpasseren Bobby (Willem Dafoe) prøver så godt han kan, at holde styr på de frække unger og gemmer under den hårde facade på et hjerte af guld. De lange eftermiddage bruges til ballade og eventyrlige ekspeditioner, når Moonee sammen med sit slæng frygtløst udforsker den helt unikke verden, som de er havnet i. Moonee ved bare ikke, at hendes forestilling om virkeligheden bygger på Haylleys hårde slid og beslutning om at vælge en farlig vej for at kunne forsørge sin datter.

"The Florida Project" er en af årets mest anmelderroste film og er et enestående indblik i livet i skyggen af det normale og en hyldest til børns vidunderlige evne til at finde magien i alt.
Kilde: Scanbox


Ons. d. 14. marts 2018, kl. 12.