Spring til indhold
Luk
 
 

I nærheden...
Vincentz - Kjærgaard Quartet feat. Billy Hart & Thomas Morgan
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Jazz Under Copenhagen Jazz Festival i 2013 samledes Niels Vincentz, Billy Hart, Thomas Morgan og Søren Kjærgaard til en enestående koncert på Huset i Magstræde.
Koncerten var et eksplosivt møde mellem deres forskellige personlige udtryk og temperamenter, og det stod straks klart at der var en helt særlig forbindelse mellem de fire musikere.

Helt ubekendte med hinanden var de dog ikke, idet Niels Vincentz og Søren Kjærgaard parallelt med hinanden har lavet projekter med hhv. Billy Hart (Vincentz, Hart and Brown) og Thomas Morgan (Kjærgaard/Osgood/Morgan m.fl.) de seneste år.

Kvartettens intense udtryk sammenvæver improvisation og komposition i et levende og dynamisk spillefelt som både rummer puls og poesi. Hart's enorme erfaring kombineret med Morgans unikke sound skaber det perfekte fundament for Vincentz' og Kjærgaards kompositoriske stemmer, og gruppens kollektive lyd er et vidnesbyrd om at jazzmusikere af idag stadig kan opdage og åbne uudforskede territorier.

Niels Vincentz Saxofon. En af Danmarks markante stemmer på sit instrument. Har høstet anmelderroser i ind- og udland, og udgivet flere cd-er på SteepleChase og Stunt med sin dansk- amerikanske trio.
Søren Kjærgaard Piano. Kjærgaard har i mange år været i fronten af dansk jazz' progressive udvikling. Har udgivet flere cd-er med sin NYC trio. DMA- award vinder 2013.
Thomas Morgan Bas. En af NYC's - og planetens - mest personlige og karakteristiske bassister. En efterspurgt og stilskabende musiker.
Billy Hart Master Drummer extraordinaire. I en alder af 75 er han uovertruffen, og på sit livs kreative højdepunkt. Har i sin nogle-og-halvtreds årige karriere spillet med NHØP, Miles Davis, Wayne Shorter, Joe Zawinul, Stan Getz. Eddie Harris, Joe Lovano, Jimmy Smith, McCoy Tyner, Joe Henderson, Antonio CarlosJobim, Quest etc


Tor. d. 23. marts 2017, kl. 20. 
(Entré: 120 kr) Køb billet