Spring til indhold
Luk
 
 

I nærheden...
Nyt Blod#1: Arbirk + The Attic Sleepers + Just
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Folk/Vise/Country Den alternative folkduo The Attic Sleepers er klar med debutalbum i marts 2017. Det følger op på EP'en 'Lanquin' fra 2015 som kastede singlerne 'Lines' og 'Airport' af sig.
Sidstnævnte var i øvrigt årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger.

EP'en bød på mange liveoptrædener for Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer). Heriblandt højtprofilerede festivaljobs som Roskilde Festival, Smukfest, Offspring i Tivoli, Musik I Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival.

Det blev ligeledes til en række udenlandske festivaljobs i Sverige (Live at Heart) og Finland (Lost in Music) samt en Tysklandsturné. Den omfattende koncertvirksomhed kulminerede med en optræden til P6 Beat Rocker i DR Koncerthuset i december 2015.

Rejseeventyr og ny inspiration

Siden det hektiske debutår har Barfod og Knigge ladet batterierne op, idet begge parter var enige om at en pause var nødvendig for at kunne lave ny musik. Så The Attic Sleepers tog ferie fra de musikalske forpligtelser og hinanden i al fordragelighed og enighed. Faktisk opholdt de to kreative kræfter i hver sin ende af kl


Fre. d. 24. marts 2017, kl. 21. 
(Entré: 100 kr) Køb billet